Shiatsu

Shiatsu is een eeuwenoude vorm van lichaamswerk dat gebruikmaakt van rekken, kneden, schommelen, teder vasthouden en palm- en duimtechnieken om een helend process te leveren. 

Deze soort massage maakt ook gebruik van knie-, elleboog en voetdruk, alsook rekoefeningen en rotaties van gewrichten en ledematen. Het dekt het fysieke lichaam, emotionele en spirituele aspecten en het ondersteunt het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te balanceren. 

Lees meer…

Acupressuur

Acupressuur is een eeuwenoude therapie gebaseerd op acupunctuurpunten, die in plaats van naalden zachte en krachtigere vingerdruk gebruikt. 

Bij acupressuur wordt het herstellen en balanceren van energie bereikt door met de duim specifieke accupuntuurpunten in te drukken. 

Lees meer…

Voetreflexbehandeling

De voeten zijn een belangrijk deel van ons lichaam die ons met de aarde in verbinding brengen. We besteden zelden aandacht aan de gezondheid van onze voeten, maar ze kunnen de gezondheid van de rest van ons lichaam beïnvloeden, door onze postuur aan te passen en onbalans te veroorzaken in andere gebieden. 

De reflexbehandeling is gebaseerd op het idee dat specifieke punten en gebieden van de voet corresponderen met verschillende organen, systemen, botten en klieren van het lichaam. 

Cupping behandeling

Cupping behandeling is een eeuwenoude behandeling waarin cups van glas, bamboe, plastic of siliconen op de huid worden toegebracht om een zuiging te creëren. De cupping methode trekt de huid, weefselen en spieren omhoog. 

De trekkende bewegingen maken ruimte vrij voor vloeistoffen om te bewegen, wat helpt om gif- en afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Afhankelijk van het probleem kunnen cups verplaatst worden (moving cupping) of voor langere tijd (20-40 min.) op specifieke gebieden geplaatst worden (fixed cupping). 

Lees meer…

Facial cupping massage

Lapis studio biedt cupping gezichtsmassage dat de bloedcirculatie verbetert, donkere cirkels verhelpt, vermindert wallen onder de ogen, het helpt gifstoffen verwijderen en het 

Het is ook een effectieve behandeling voor hoofdpijn, problemen met de bijholten en allergieën. 

Lees meer…